In de loop der jaren is de vraag naar het huren van een pin enorm toegenomen. Voor het snel, transparant en voordelig leveren van een kwalitatief goede pin bent u aan het juiste adres.

Voor wie is een pin te huren

Voor een vast bedrag per dag, week of maand kunt u gemakkelijk een pin huren. 

Een pin is een goed idee als u standhouder bent op een markt, beurs of evenement. U kunt zo’n pin al huren voor één dag, maar natuurlijk ook voor een week of langer. 

Ervaringen

Uiteraard krijgen wij regelmatig onder andere mailtjes met wat de ervaringen zijn bij het huren van een pin. Een van de reacties die wij onlangs kregen was van een mevrouw die een webwinkel heeft, zij wilde graag met haar producten op de markt gaan staan om meer omzet te maken. Zij stelde ons de vraag hoe ze dit het beste kon aanpakken en wat wij voor haar konden betekenen. Wij vertelden over het huren van een pin. Mevrouw had hier al eens van gehoord maar wist niet dat het zo makkelijk te realiseren was. Ze vertelde het volgende: “Ik heb zeer goed advies gehad, waarvoor dank. Ik sta nu met de spulletjes uit mijn webwinkel nu ook op de markt, het is zoveel gezelliger samen met de andere standhouders en de klanten die ik nu eindelijk eens in het echt ontmoet. Ik wilde niet met contant geld in de weer zijn, dus een pin huren is voor mij dé uitkomst geweest. Wat een service, goede uitleg en als ik vragen heb zijn ze makkelijk te bereiken”.

Natuurlijk is dit één van de vele positieve reacties die wij hebben ontvangen. Maar wij staan ook u te hulp. Maar van uw winkel of webwinkel een groter succes dankzij het huren van een pin.